2 087 Ft
Az agar-agar zselésítővel hamar és könnyen elkészítheted a zseléket .
Az algából készült zselésítő anyagot jól ki kell keverni vízzel és felforralni, majd hűteni és hozzáadni a zselésíteni kívánt anyaghoz, vagy az anyaghoz kell keverni és azzal együtt felforralni .
40 Co alatt az agar-agar dermedni kezd, visszamelegíthető , így könnyen tudunk vele dolgozni.
Az agar-agar segítségével készíthetsz zseléket, aszpikokat, dzsemeket . Állományjavítónak felhasználhatod krémekhez, habokhoz.
Glutént tartalmaz , így lisztérzékenyek kerüljék a használatát!
LOT2014096198
Adatlap
- Szín
- Színtelen
- Tárolás
- Száraz hűvös helyen
- Felhasználás
- Színtelen zselésítő lekvárok krémek kocsonyák- aszpikok készítéséhez ajánlott Semleges ízű- gyakorlatilag átlátszó zselé készíthető belőle. Adagolás 1tk. kb 5g elegendő 500g gyümölcshöz vagy 500ml folyadékhoz
- Nettó tömeg
- 100
- Figyelmeztetés
- A termék csomagolása olyan üzemben történik- ahol mogyorót- tej- szója és más gluténtartalmú terméket is kiszerelnek.
- Állag
- Por
- Csomagolás
- Zacskó