A Süss Velem.hu webáruház ötletgazdája:

Biró Viktória

  • ügyvezető, kereskedelmi és marketing vezető,
  • hobbicukrász
  • 2015-ben az online tevékenységéért az "Év anyavállalata" verseny különdíjasa

Elérhetőség:

Tevékenység:

  • ügyfélszolgálati tevékenység koordinálása,
  • kapcsolattartás a szállítókkal,
  • marketing tevékenység megszervezése, irányítása
  • tartalomfejlesztés: Receptjeimet olvashatod a tortareceptek.hu, a muffinmagus.hu és a sussvelemreceptek.hu oldalon

Nagy segítségemre van a vásárlókkal való kapcsolattartásban, hogy hobbicukrászként én is a torták és a sütemények szerelmese vagyok. Imádok otthon mindig új recepteket kikisérletezni, új tortadíszítési technikákat, fogásokat kipróbálni.

​Miért indítottam el a Süss Velem.hu Cukrászati webáruházat?

Az volt a célom a Süss Velem.hu webáruház létrehozásával, hogy a sütni szerető háziasszonyok, a hobbi- és a profi cukrászok egyaránt megtaláljanak minden olyan eszközt és anyagot, ami a sütéshez szükséges. A sütőformától a tortadíszítő anyagokon keresztül a tortaburkoláshoz szükséges eszközökig többezer féle termék szerepel a kínálatunkban. Igyekszünk mindig a vásárlói igényekhez igazodni, folyamatosan dolgozunk termék kínálatunk szélesítésén.

Küldetésünk, hogy a sütéshez szükséges valamennyi cukrászati eszközt, tortadíszítő anyagot és különleges hozzávalót egy helyen, gyorsan és kényelmesen meg tudjátok vásárolni tőlünk.

Azért dolgozunk nap, mint nap, hogy neked a konyhában minden rendelkezésre álljon, ami egy tökéletes torta vagy, sütemény elkészítéséhez szükséges. A szállítási folyamatot igyekszünk felgyorsítani, ezzel is segítve a spontán torta ötletek megvalósítását. A megrendelést követő 2. munkanapon kiszállítjuk a csomagodat (készleten lévő termékek esetén).

Találkozhattál már velünk?

Igen. A Süss Velem.com Cukrász Webáruház is a mi gyermekünk. Technikai okokból váltottunk a Süss Velem.hu oldalra. Igyekeztünk a másik webáruház megjelenését, legfontosabb design elemeit megtartani, ezzel is jelezve, hogy nem eltünni szeretnénk, csak a fejlődés útjára léptünk. Az eddigi, jól bevált termékkínálat mellet folyamatosan bővítjük a nálunk megvásárolható sütéshez szükséges eszközök, anyagok körét.

2012. júniusa óta folyamatosan cukrász eszközök és anyagok online kereskedelmével forgalmazunk. Korábban egy éven keresztül a Süti Cake Shop elnevezésű webáruház létrehozásában és üzemeltetésében igazán hasznos tapasztalatokat szereztünk, amit remekül fel tudunk használni tevékenységünk tökéletesítéséhez és ahhoz, hogy vásárlóink igényeinek maximálisan megfeleljünk.

 Vásárlóink száma mára meghaladja a 60 000-et, akiknek egy része rendszeresen visszatér hozzánk vásárolni és visszajelzéseikben biztosítanak minket elégedettségükről.

Remélem, elnyeri a te tetszésed is a Süss Velem.hu webáruház és neked is hamarosan küldhetjük a kedvenc cukrász eszközöd!

Nézz körül nálunk, bátran kérdezz az ügyfélszolgálati telefonon (30/7098007) és ha megtetszik valami, akkor vásárolj, vagy ajánlj minket sütni szerető ismerőseidnek!

Jó sütést kívánunk!

A Süss Velem.hu csapata