Tojás elválasztó 2 db

Cukrász eszközök
5999880530620
Eleged van abból, hogy mindig azzal rontod el a piskótát, hogy a tojásfehérjébe egy kis sárgája kerül? Tojás elválasztóval könnyen elkerülheted ezeket a sütési bakikat!
273 Ft
Mennyiség

Te is érezted már azt piskótakészítés közben, hogy bárcsak neki se álltam volna az egésznek?

Hiába figyelsz oda nagyon a tojások elválasztásánál, valahogy mindig kerül a fehérje közé egy pici sárgája? Ez persze ahhoz pont elegendő, hogy ne tudd felverni a habot! Mit teszel ez után? Borítod a mosogatóba az egészet vagy szégyenkezel a csúfos végeredmény láttán? Aztán meg sajnálod a sok időt, munkát amit bele fektettél nem is beszélve a drága alapanyagokról? Lehet ez másként is? Igen! Nagyon egyszerűen megkímélheted magad attól, hogy egy rossz mozdulatod elrontsa süteményeidet, tortáidat. A tojás elválasztó egy rendkívül egyszerű kis konyhai eszköz, de nagyszerűsége abban rejlik, hogy segítségével örökre búcsút inthetsz a nem megfelelő tojás elválasztásból adódó lapos piskótáknak! Ebben a készletben egy kisebb és egy nagyobb eszközt találsz, amiket attól függően használhatsz, hogy mekkora tojást akarsz elválasztani.  

A tojás elválasztó használata:

 
  1. Tedd a tojás elválasztót egy bögrére.
  2. Egy határozott mozdulattal üsd a tojást egy kerámia tál pereméhez.
  3. Öntsd az egész tojást az elválasztó eszközbe. Ha így teszel, akkor a tojás sárgája benn marad az elválasztóban, a fehérje pedig a bögrébe folyik. Innen már egyszerű lesz őket a megfelelő tálba tenni.
5999880530620

Adatlap

Szín
Rózsaszín- kék
Anyag
Műanyag
Hosszúság
15
A készlet tartalma
2db tojáselválasztó
Tisztítás
Meleg mosogatószeres vízzel
Termék tömeg
37

Kapcsolódó termékek