2 214 Ft
A tejcsokis tortabevonóval még ízletesebbé, még ragyogóbbá teheti a tortákat és a süteményeket.
Elkészítési javaslat:
- A kívánt mennyiségű bevonót kezd el olvasztani vízgőz felett.
- 10 dkg bevonóhoz kb. 2 evőkanál olajat tegyél. Attól függően, milyen jellegű bevonatot szeretnél.
- Keverd csomómentesre az olvasztott bevonót, majd miután hűlt kicsit a massza, kezdheted is a sütire önteni a finom tejcsokoládés bevonót.
- A megmaradt tortabevonót melegítéssel újra felhasználhatjuk.
101658
Adatlap
- Összetétel
- cukor- növényi zsír- zsírszegény kakaópor- emulgeálószer (e322-E476)- természetazonos aroma- sovány tejpor- édes savópor
- Tárolás
- Száraz- hűvös helyen
- Nettó tömeg
- 1
1000 - Egységár
- 1299