50 g lapzselatin

16548574
1 331 Ft
Mennyiség

A lapzselatin a szakácskönyvek gyakori szereplője.

Számos étel, édesség elkészítéséhez szükséged lehet rá.

A lapzselatin felhasználása:

  1. A szükséges zselatin lapokat hideg vízben kb. 5 percig hagyjuk duzzadni.
  2. A felduzzadt lapokat közvetlenül tehetjük forró masszába és folyamatosan keverve olvasszuk fel.
  3. Figyeljünk rá, hogy ne forraljuk fel, mert akkor csökken a zselésítő képessége.
     
  4. Ha hideg masszához, vagy tejszínhabhoz szeretnénk felhasználni, akkor meleg vízben old fel a zselatint, majd egy kis masszával keverd ki, utána add hozzá a többi masszát.

 

16548574

Adatlap

Szín
Átlátszó
Tárolás
Száraz- hűvös helyen
Nettó tömeg
0.005
Csomagolás
Nájlon zacskó

Kapcsolódó termékek