3 fejes fondant mintázó és vágó

Torta kellékek
5999541200992

Sok praktikus és hasznos kelléket találsz nálunk a tortadíszítéshez, mint például ez a 3 fejes fondant mintázó és vágó. Szerezz be Te is egy ilyen szuper eszközt és tapasztald meg saját magad, hogy mennyiben megkönnyíti a dolgod.

1 690 Ft
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

A tortadíszítés egyszerűbb mint gondolnád! Nem kell hozzá más, mint egy kis fantázia és megfelelő eszközök, mint ez a 3 fejes fondant mintázó és vágó. 

Mire használhatod?

- vékony csíkokat vághatsz ezzel a vágó eszközzel a tortaburkoló masszából, (ezekből látványos csíkos tortát vagy masni díszt. szegélyeket készíthetsz) ehhez használd az egyenes szélű fejet 
- cikk-cakk mintával díszítheted a a kinyújtott fondant- vagy marcipán masszát
- szaggatott vonal mintázatot adhatsz a tortáidnak

Ezt a 3 fejes fondant mintázó és vágó eszközt könnyen használhatod otthon is. Az éppen nem használt mintázó fejek sem fognak elveszni, mert a mintázó nyelében praktikusan tárolhatod őket.

Vonalzó segítségével csíkosra vagy négyzetrácsosra mintázhatod a fondant. A nyomás erősségének és a felületre bezárt szög nagyságának változtatásával szabályozhatod, hogy vágni vagy mintázni szeretnéd a fondant masszát.  

A 3 fejes fondant mintázó és vágó készletben:

- egy db sima,
- egy db cikk-cakkos
- és egy hullámos görgő fej található.

Olyan fantasztikus tortadíszítést készíthetsz ennek a hasznos kis torta díszítő eszköznek a segítségével, amitől mindenkinek eláll a lélegzete

5999541200992

Adatlap

Szín
Fehér
Anyag
Műanyag
Hosszúság
12.2
Termék tömeg
27

Kapcsolódó termékek